West-Logisztik Kft.

ginop 1 2 3 8 3 4 16 2017 00246 c fekvo nyomdai

Papírtálca gyártás

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

Papírtálca gyártás

A kedvezményezett neve: West Logisztik Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe:Papírtálca gyártás a West Logisztik Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 43 294 455 Ft

A támogatás mértéke: 30%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. augusztus 13.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00246

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében egy teljes körű papíripari beruházás valósul meg eszközbeszerzéssel és infrastrukturális fejlesztéssel.

A fejlesztés központi eleme a Papírtálca gyártó célgép beszerzése. A gép alapja egy hegesztett vázszerkezet, acél asztallap aluprofil burkolattal és plexi betéttel. Működését modern PLC vezérlés segíti, a munkavédelmi biztonságot benyúlás elleni fényfüggöny biztosítja. A gép hidraulikus sajtoló egységgel és pneumatikus előtolóval van ellátva. Az üzemeléshez szükséges alkotóegységek (pl. lineáris egységek, hidraulikus csövek, szelepek, szerszámok, levegő előkészítő, pneumatikus csatlakozó, szelepek, stb.) a géphez rendelkezésre állnak. A gép működéséhez tekercses kartonzott papír (papírhenger) szükséges, amely a gyártás egyetlen alapanyaga. A papír lefejtő részre helyezve, ezt a gép automatikusan adagolja magának. Az érzékelő ponton áthaladva a papírt a beadagoló / előtoló juttatja a gépbe, ami innen a hidraulikus hengerhez kerül. A végtermék formáját a cserélhető szerszám (sablon) határozza meg. A karton papír szalagra a gép egy adott formát nyomtat ill. sajtol, meglapolja azt, majd készre vágja. A berendezésből kilökődnek a papírt termékek, ezeket kézzel lehet összeszedni és csomagolni. A gyártáshoz szükséges papír tekercsek belföldről beszerezhetőek, különböző nagyságban és minőségben választhatóak. Az előállítandó termékek típusa befolyásolja, hogy ezek közül melyik a legalkalmasabb és gazdaságosabb.

A felépülő üzemépület a gép elhelyezéséhez, és a működési feltételek létrehozásához szükséges. Bruttó alapterülete 194,50 m2 nagyságú. A legnagyobb részt a gyártásnak helyet adó üzemrész, az eladótér, és az alapanyagraktár foglalja el. Az épületben megtalálható lesz egy nagyobb tárgyaló, egy iroda, egy konyharész, öltöző, wc, zuhanyzó, közlekedő, és gépészeti terület. A raktár lehetővé teszi, hogy nagyobb megrendeléseket is teljesíteni tudjuk, és elhelyezzük az előre gyártandó mennyiségeket.

A gyártás során papírtálcák és papírtányérok előállítása fog történni különböző méretben, és natúr, fehér színben. A későbbiekben papír poharak előállítását is tervezzük, de ehhez további fejlesztés szükséges, a termék sablonok megfelelő változtatása által

ginop 8 3 5 18 d allo vajojel nelkuli west logisztik

szechenyi2020